Втамуй голод: нові обіди в ОБ, Бессарабії, Ватрі та Chicken Kyiv (Частина 2)

Друзі, ви питали про це безліч разів. Де, де ж смачно пообідати в центрі міста? Швидко? Зручно? Недорого? Щоб сучасна українська гастрономія та бездоганний сервіс? Все те, що ви цінуєте.

Відповідаємо: віднині ви маєте ще 4 варіанти.

Остання Барикада, Бессарабія, Ватра та Chicken Kyiv одночасно запускають великі обіди в центрі великого міста – по буднях, з 12.00 до 15.00.

Дві страви з основного меню + напій = 98 гривень.

Цінуємо ваш час, тож подаємо всі страви дуже швидко – протягом 25-30 хвилин.

Тож вивчайте розклад, складайте маршрути. Чекаємо на вас!

Остання Барикада
 

Як знайти: Майдан Незалежності (біля Лядських воріт)

Зателефонувати: 068 907 1991

Особливості кухні: сучасна українська гастрономія, 100% локальні продукти

Розклад обідів

Понеділок, 19 червня:

Cалат з різнокольорових томатів з сичужним сиром + банош з будзом + узвар

Вівторок, 20 червня

Зелений борщ з копченим ребром та здобною булкою + вареники з м'ясом козеня + компот

Середа, 21 червня

Курячий суп з локшиною + вареники з картоплею та гусячою печінкою + узвар

Четвер, 22 червня

Вареники з годивом + окрошка з копченою телятиною + журавлиний морс

П’ятниця, 16 червня

Курячий суп з локшиною + тушкована свинина в здобній булці + компот

 

 

Бессарабія
 

Як знайти: Бессарабська площа, 7

Зателефонувати: 098 356 8686

Особливості кухні: нова південна українська кухня

Розклад обідів

Понеділок, 19 червня:

Чорба з баранячими тельбухами та печеним перцем + плачинда з м'ясом + лимонад "м'ята-малина"

Вівторок, 20 червня

Біла "мазанка" + філе коропа з молодою картоплею, малосольними помідорами та огірками + лимонад "малина-м'ята"

Середа, 21 червня

Холодний суп таратор + смажені баранячі нирки з грильованими овочами, нагутом та томатами + узвар

Четвер, 22 червня

Закуска з баклажану, грецького йогурту та волоського горіху + смажені рапани з паприкою та молодою картоплею + лимонад "смородина-розмарин"

П’ятниця, 23 червня

Карпачо зі слабосолоного товстолобу + локшина з в’яленим кав’яром камбали та копченими томатами + лимонад "смородина-розмарин"

 

 

Chicken Kyiv
 

Як знайти: Хрещатик 15/4 (перетин з Заньковецької)

Зателефонувати: 050 405 4055

Особливості кухні: страви з курки та каплунів, переосмислення тралиційних київських страв

Розклад обідів

Понеділок, 19 червня:

Окрошка на кефірі + рубана котлета з півня з молодою картоплею + лимонад “Буратіно”

Вівторок, 20 червня

Борщ зелений з яйцем пашот та сморчками + котлета de volaille + вишневий кисіль

Середа, 21 червня

Салат з томатами та розібраною буратою + копчена куряча ніжка з яблучним чатні + компот

Четвер, 22 червня

Окрошка на кефірі + котлета з судака з молодою картоплею + лимонад “крем-сода”

П’ятниця, 23 червня

Курячий бульйон + бургер з яловичиною + компот

 

 

Ватра
 

Як знайти: Городецького, 4Б

Зателефонувати: 095 325 7979

Особливості кухні: сучасний м'ясний ресторан з карпатськими спеціалітетами

Розклад обідів

Понеділок, 19 червня:

Курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем + банош з беконом + напій

Вівторок, 20 червня

Салат з моцарелою власного виробництва та песто з ліщини і томатів + копчена курка + напій

Середа, 21 червня

Борщ зелений + яловичий язик в гострій яблучній глазурі з фундуком + напій

Четвер, 22 червня

Банош з грибами + салат з в'яленою яловичиною + напій

П’ятниця, 23 червня

Бограч з кістковим мозоком та копченостями + канапка зі смаженими баранячими нирками + напій

 

Крім того, щодня годуємо для вас обіди на Воздвиженці (Любчик, Oxota na Ovets, РИБАLOVE/Crab's Burger), на Андріївському узвозі (великий український обід в "Канапі"), на Печерську (Барсук) та на Зоологічній (RONIN). Нехай смакує!
 

UP