Креативне пісне меню в Oxota na Ovets

Весна. Азійська витонченість. Легкі, але яскраві смаки. Таким ми побачили пісне меню в ресторані Oxota na Ovets. Ми просто обрали найкращі сезонні продукти та улюблені азійські техніки і створили якомога  більше справді неординарних страв.

Морква, буряк, гарбуз… Знайомі незнайомці, потенціал яких далеко не завжди використовується навіть на 5%. Ми змінили це. Буряк з трюфельною олією та кедровими горіхами – це ідеальний весняний тартар. Медова морква з кунжутом – геніальна простота та захоплення смаком. Гарбузовий крем-суп з деревними грибами та кокосовим молоком – одна із найпопулярніших стравв сезону.

 

Натхнення перетворює найпростіші продукти на вибухові смаки, гастрономічні емоції. Додамо до овочевих слайсів мояші (смачні та корисні соєві паростки) та понзу (один з найвідоміших японських соусів з соком юзу, рисовим вином мірін та бульйоном  дасі) – отримаємо збалансовану страву, яскраву як з естетичної, так і гастрономічної точки зору.

 

Сівід-салад з горіховим соусом, салат з печених овочів, спрінг-роли з овочами, місо-суп з соусом вакаме і тофу -  універсальна класика, яка  завжди до смаку.
Нарешті, в Києві ви можете щодня їсти улюблену страву подорожей Південною Азією – пак-чой WOK з чилі та кеш’ю.  

 

Що ще? Безліч поживних страв, як от жовтий каррі з деревними грибами, фруктами та кешью, смажений рис WOK з овочами та деревними грибами, скляна локшина з овочами та соєвими паростками, кіноа з овочевою сальсою….

 

На десерт радимо запечені фрукти з сорбетом із лісових ягід.

Бажаємо вам яскравих гастрономічних вражень!
До зустрічі. Телефон для бронювання: 067 406 4156

UP